Web Data Services va ofera o alternativă pe piața de profil atât din punct de vedere al serviciilor lansate în piață cât și a prețurilor competitive. Activitatea companiei constă în oferirea de servicii customizate si personalizate pentru fiecare business in parte.

Din pasiune și pricepere a luat naștere compania Web Data Services SRL – prin intermediul căreia dorim să punem bazele unei unei întreprinderi care va oferi servicii de prelucrare date, introducere/validare date, si administrare pagini web, întreprindere ce va fi înființată în Municipiul Iași, în regiunea Nord – Est. Web Data Services ofera o alternativă pe piața de profil atât din punct de vedere al serviciilor lansate în piață cât și a prețurilor competitive. Activitatea companiei constă în oferirea de servicii customizate si personalizate pentru fiecare business in parte.

Principalele noastre servicii:

  1. Prelucrare de date – Oferim solutii personalizate de analiza a datelor din diverse perspective, pentru extragerea de informatii utile, informatii ce se pot utiliza pentru optimizarea unor indicatori de performanta, precum cresterea volumului vanzarilor sau scaderea costurilor. Practic se urmareste identificarea unor corelatii intre diverse dimensiuni redate prin informatiile existente.
  2. Introducere si validare date
  3. Administrare pagini web – mentenanta, modificare si actualizari, serviciul este unul complet si necesar oricarei companii care are o prezenta in mediul online.